Yellow Services

Zusterbedrijf Yellow Services

Sinds 1 april 2023 heeft Groene-Woningen een zusterbedrijf genaamd Yellow Services. Yellow Services is de installerende partij en Groene-Woningen is de verkopende partij. Er zal voor onze klanten niets veranderen. We hebben nog steeds onze eigen teams draaien, maar het is toch leuk om jullie even voor te stellen aan Yellow Services.

Yellow Services bestaat uit de eigenaren Paul, Michel en Stefan. Stefan kennen sommigen al, hij is namelijk de eigenaar van Groene-Woningen. Samen met Michel, onze hoofdinstallateur en Paul zijn ze een installatiebedrijf gestart. Zij zorgen er met z’n drieën voor dat de installatie die u bij Groene-Woningen aanschaft, ook netjes op uw dak wordt geïnstalleerd.

Waar staat Yellow Services voor

Yellow Services heeft een aantal belangrijke kernpunten:

 • Full-services: Yellow Services installeert zonnepanelen maar ook laadpalen, thuisbatterijen, energiemeters en meterkasten. 
 • Kwaliteit: Getraind personeel, de beste materialen en hoogwaardig gereedschap zorgen tezamen voor een perfecte installatie voor de projecten van onze klanten.
 • Veiligheid: Onze nummer 1 prioriteit is dat we veilig werken op elk project. Dat is niet alleen belangrijk voor onze mensen maar ook voor de uitstraling van de organisaties waar wij voor werken.
 • Installatiedossier: Van elke installatie houden we een uitgebreid dossier bij zodat we altijd weten hoe de strings liggen, welke onderconstructie is gebruikt, waar de omvormer hangt en wat er gewijzigd is in de meterkast.

Belangrijke erkenning

Een belangrijk punt is dat de installateurs vanaf nu onder Yellow Services vallen en niet onder Groene-Woningen. Dit wil zeggen dat ook de certificeringen mee zullen gaan naar ons zusterbedrijf Yellow Services. Dit gaat onder ander over de volgende certificeringen:

 • InstallQ – erkend installateur zonnesysteem
 • Switch2Solar – Solar Specialist 
 • Switch2Solar – Solar Topfitter
 • Switch2Solar – Storage Specialist
 • BDA – Aansluiten en installatie PV-systemen op de meterkast
 • Vakwijs – Installatie meterkast woningbouw

Als u nog vragen heeft of misschien iemand heeft, die als installateur bij Yellow Services zou willen beginnen. Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan op het telefoonnummer van Groene-Woningen 071 403 403 6.

Vergelijkbare berichten

2 reacties

 1. Vaak wordt het leggen van panelen uitbesteed aan 3e waardoor je de kwaliteit niet meer in de hand hebt, het oprichten van Yellow Services met Paul en Michel is een hele goede zaak, deze mensen moet je vasthouden op deze manier blijft de vertrouwde kwaliteit en service ook in de toekomst gewaarborgd.

  1. Beste Jac, dat is precies de reden waarom Paul, Stefan en Michel dit zusterbedrijf zijn gestart. Heel fijn dat dit ook gezien wordt door jou als trouwe klant van Groene-Woningen ◡̈

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *