ZonCheck

Leer hoeveel energie jouw woning kan produceren

Groene-Woningen logo in zonnepanelen

Welkom op onze website / Beste bezoeker,

Op dit moment hebben wij een offerte-stop. Het zal u niet ontgaan zijn, en wellicht is het ook de reden dat u onze website bezoekt, maar verduurzaming is momenteel het gesprek van de dag. Al meer dan 10 jaar doen wij dagelijks ons uiterste best om iedereen te helpen met verduurzamen op een kwalitatieve manier, en is het een voorrecht om wekelijks nieuwe ambassadeurs van Groene-Woningen te mogen verwelkom binnen ons klantenbestand.

De reden van deze offerte-stop, komt o.a. voort uit de enorme drukte die is ontstaan door de explosief gestegen elektriciteits- en gasprijzen. Zo lopen wij tegen een steeds groter wordende achterstand aan en omdat wij de kwaliteit van werken willen blijven bewaken, hebben wij ervoor gekozen om deze achterstand eerst weg te werken. Alle lopende aanvragen zullen wij de komende maanden verder afhandelen.

Nieuwe offerte-aanvragen zullen, tot nader orde, op onze wachtlijst geplaatst worden op volgorde van binnenkomst. Wanneer wij het reëel achten om deze nieuwe offerte-aanvragen in behandeling te kunnen nemen, zullen wij hierover contact met u opnemen en vernemen dan graag of uw aanvraag nog relevant is.

Laat hier uw gegevens achter om op deze wachtlijst geplaatst te kunnen worden.

Excuses voor het ongemak maar wij hopen hierin op uw begrip.

Team Groene-Woningen

Met de Groene-Woningen ZonCheck zie je in één oogopslag wat jouw woning aan zonne-energie kan opleveren. De ZonCheck wordt uitgevoerd middels geavanceerde software waarmee we uw woning analyseren wat betreft schaduw, oriëntatie, hellingshoek en meer.

Door de stijgende energieprijzen, neemt ook de interesse in duurzaamheid toe. Daar zijn we erg dankbaar voor maar zorgt er ook voor dat de aanvragen stijgen. We doen ons uiterste best om binnen twee weken contact met je op te nemen! 

Ps. Mocht u iemand kennen die op zoek is naar een leuke functie in ons team, attendeer ze dan even op onze vacature pagina >> Vacatures Groene-Woningen