Gratis webinar

Alles over Zonnepanelen met Stefan van der Laan

Leer alles wat je moet weten om de slimste keuzes te maken. Krijg live antwoord op je vragen. Vul het formulier in en schrijf je in voor het webinar.

Ter info: in de maanden juli en augustus is er geen live webinar. De volgende staat gepland voor 6 september maar dat is natuurlijk nog ver weg. Daarom, als je je inschrijft datum ontvang je een link naar een opgenomen versie. Je ontvangt ook een herinnering voor het webinar van 6 september om er live bij te zijn.

 Over het webinar

Dit webinar is voor iedereen die zich ori├źnteert op het aanschaffen van een zonnesysteem. We kijken naar de hoeveelheid energie die je kan of wil opwekken en hoe je die berekent. We leggen duidelijk het verschil uit tussen glas-folie en glas-glas zonnepanelen.

Ook kijken we naar de aanpassingen aan de elektrische installatie in jouw woning. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling betekent voor jouw rendement op je investering? Ook dat leggen we uit. En, we hebben het natuurlijk over het belangrijkste element; veiligheid.

Het webinar duurt 60 minuten en inschrijven is gratis. Na het webinar ontvang je als bonus ons e-Book: 21 Tips voor het kopen van zonnepanelen.