Gratis webinar

Alles over de aanschaf van Zonnepanelen

Leer alles wat je moet weten om de slimste keuzes te maken bij de aanschaf van zonnepanelen. Makkelijk, want het webinar kan je kijken wanneer je wilt! Het is zelfs mogelijk om vragen te stellen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug. Vul het formulier in en bekijk gelijk het opgenomen webinar.

Over het webinar

Dit webinar is voor iedereen die zich ori├źnteert op het aanschaffen van een zonnesysteem. We kijken naar de hoeveelheid energie die je kan of wil opwekken en hoe je die berekent. We leggen duidelijk het verschil uit tussen glas-folie en glas-glas zonnepanelen.

Ook kijken we naar de aanpassingen aan de elektrische installatie in jouw woning. Benieuwd wat de nieuwe salderingsregeling betekent voor jouw rendement op je investering? Ook dat leggen we uit. En, we hebben het natuurlijk over het belangrijkste element; veiligheid.

Het webinar duurt ongeveer een uur en inschrijven is gratis. Het is dus mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij u op terug.