Accountmanager Duurzaamheid

Adviseurs Groene-Woningen

Junior Sales “Accountmanager Duurzaamheid”

Wil jij graag jouw eerste stappen zetten in de wereld van duurzaamheid, of ben je toe aan een volgende stap? Dan is deze Verkoopmedewerker binnendienst / Junior Sales functie ” Accountmanager Duurzaamheid ” iets voor jou. Groene-Woningen is een snelgroeiende onderneming in de Duin & Bollenstreek die zich specialiseert in duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. De belangrijkste producten die we op dit moment verkopen en installeren zijn zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Daarnaast installeren we laadpalen voor elektrische auto’s en energie managementsystemen voor zowel particulieren als bedrijven.

Wie zoeken we?

  • Wij zoeken een topper, met of zonder ervaring en met de juiste instelling, om deze uitdagende junior sales functie uit te kunnen voeren.
  • Heb jij minimaal je Havo/MBO opleiding afgerond en sta jij ervoor open om, met een gezonde dosis enthousiasme, alles omtrent duurzaamheid in de vingers te krijgen? Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, en haal jij kracht en motivatie uit het feit dat jij bezig bent om de wereld weer een stukje groener te maken?
  • We zoeken iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is. Je mag met Europese top-producten uit de markt werken en dat geeft altijd een oprecht fijn gevoel.

Oh ja, en mocht je graag Padel spelen, weet dan dat we 1x in de maand met het team op de Padel baan zijn te vinden.

Wat ga je doen in jaar één?

In eerste instantie gaan we je heel veel leren over zonne-energie en de systemen waar we mee werken. We gaan je leren hoe we een offerte opbouwen met eerlijk en gedegen advies. Wij willen graag met elkaar ‘de beste worden’ in wat we doen. Deze sales functie bied veel uitdaging.

De bedoeling is dat je gedurende het eerste jaar een zelfstandig adviseur wordt in ons team waarbij wij er altijd voor je zijn om te helpen. Je werkt grotendeels vanaf ons kantoor in Katwijk en na verloop van tijd is het in overleg mogelijk om een dag per week te kunnen thuiswerken.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het kwalificeren van de binnengekomen aanvragen
  • Het analyseren van de duurzame mogelijkheden per woning of bedrijfspand
  • Ontwerpen van een zonnesysteem op maat
  • Het eerlijk en transparant adviseren van klanten
  • Het ontworpen zonnesysteem verwerken in offerte vorm en deze communiceren met de toekomstige klant.
  • Opvolgen van de door jouw uitgebrachte offertes
  • Communiceren met onze installatie teams over je offerte

Hoe gaan we je opleiden?

In het eerste jaar zullen we je als Verkoopmedewerker binnendienst / Junior Sales “Accountmanager Duurzaamheid” intern opleiden zoals hierboven beschreven.

Daarna zijn er in de solarbranche diverse opleidingsinstituten zoals Switch2Solar. Op basis van de snelheid waarmee je de zaken oppakt, gaan we een ontwikkelplan maken. Daarna kiezen we de opleidingen die daarbij passen via leveranciers of externe partijen.

Hoe ziet je toekomst eruit?

Aangezien de wereld van zonne-energie snel groeit en ontwikkelt, zullen er vele mogelijkheden op je pad komen. Misschien vind jij het ontwerpen van zonnesystemen voor onze zakelijke klanten interessant. Wellicht wil jij jezelf helemaal specialiseren op het gebied van warmtepompen of laadpalen. Wat ons betreft is alles mogelijk. Wij willen graag een langdurende relatie opbouwen met onze klanten en ons team op basis van vertrouwen en respect. Als dat er is, is de sky the limit.

Lijkt de vacature je leuk?

Loop dan elke woensdag- of vrijdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 uur bij ons langs op de Valkenburgseweg 28B, in Katwijk aan de Rijn en kom je CV langsbrengen. Wil je liever je CV opsturen? Ook dat kan, stuur dan je cv en motivatiebrief naar leroy@groene-woningen.nl

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.