Sales medewerker

Wij willen ons vaste team wéér laten groeien en zijn daarom op zoek naar een… Sales medewerker binnendienst!

Ben jij klaar om je passie voor duurzaamheid om te zetten in een bloeiende carrière? Groene-Woningen, gevestigd in de prachtige Duin & Bollenstreek, zoekt een dynamische Sales Medewerker Binnendienst om ons team te komen versterken.

Over ons

Groene-Woningen is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor particulieren en bedrijven. Als pionier op het gebied van groene energie streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten. Ons assortiment omvat een breed scala aan duurzame oplossingen, waaronder zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen, laadpalen voor elektrische auto’s en energiemanagementsystemen.

Wat ga je doen in het eerste jaar?

In het eerste jaar word je intensief intern getraind in alle aspecten van zonne-energie en onze producten. Je leert niet alleen de technische aspecten van onze producten, maar ook hoe je onze klanten op een eerlijke en transparante manier kunt adviseren. Door middel van praktijkgerichte trainingen en begeleiding van ervaren collega’s, streven we ernaar om jou te helpen uitgroeien tot een volwaardige accountmanager in duurzame energie.

Wat zijn je taken?

 • Kwalificeren van binnenkomende aanvragen: Je bent verantwoordelijk voor het screenen van potentiële klanten en het beoordelen van hun behoeften op het gebied van duurzame energieoplossingen.
 • Analyseren van duurzame mogelijkheden voor woningen en bedrijfspanden: Je voert grondige analyses uit om de meest geschikte duurzame energieoplossingen te identificeren voor onze klanten.
 • Ontwerpen van op maat gemaakte zonnesystemen: Op basis van je analyse ontwerp je zonnesystemen die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten.
 • Eerlijk en transparant adviseren van klanten: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en voorziet hen van deskundig advies over onze producten en diensten.
 • Opstellen en communiceren van offertes: Je stelt nauwkeurige offertes op en communiceert deze op een duidelijke en professionele manier naar onze klanten.
 • Opvolgen van uitgebrachte offertes: Je volgt actief de uitgebrachte offertes op en onderhoudt regelmatig contact met klanten om eventuele vragen te beantwoorden en de voortgang van projecten te bespreken.
 • Samenwerken met installatieteams om projecten succesvol af te ronden: Je werkt nauw samen met onze installatieteams om ervoor te zorgen dat de projecten van onze klanten soepel verlopen en naar volle tevredenheid worden afgerond.

Hoe word je opgeleid?

Gedurende het eerste jaar krijg je uitgebreide interne trainingen, waarna er bij gebleken geschiktheid mogelijkheden bestaan om externe opleidingen te volgen bij gerenommeerde instituten in de solar branche. Ons doel is om jou te voorzien van alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn als accountmanager duurzaamheid.

Wat zijn de toekomstmogelijkheden?

Met de voortdurende groei en ontwikkeling in de energiesector liggen er tal van mogelijkheden voor jouw carrière. Bij Groene-Woningen streven we naar langdurige relaties gebaseerd op vertrouwen en respect, zowel met onze klanten als ons team. Of je nu geïnteresseerd bent in sales, je verder wilt ontwikkelen in projectmanagement, of technische jezelf nog beter wilt ontwikkelen, er zijn volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat bieden wij jou?

 • Een fijn salaris passend bij jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Kennis en kunde over alles wat met verduurzamen te maken heeft.
 • Een hecht team met gezellige collega’s.
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.
 • Een duurzame toekomst.

Interesse?

Als deze vacature je aanspreekt, stuur dan snel je CV en een korte introductie van jezelf naar leroy@groene-woningen.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.