Benieuwd…

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vacature Service & Support

9:00

Nadat je een kop koffie of thee hebt ingeschonken voor jezelf (en je collega’s natuurlijk), ga je aan de slag met de binnengekomen e-mails in de verschillende mailboxen die onder jouw beheer vallen. Je verwerkt informatie uit deze e-mails in de CRM systemen zoals 2Solar en brengt indien nodig de juiste collega op de hoogte van openstaande vragen. 

9:30

Groene-Woningen levert elke dag meerdere installaties op. De installaties van de vorige werkdag moeten worden ingevoerd verschillende systemen. Je belt de klant na om te horen of alles duidelijk is en of ze tevreden zijn. Daarna stuur je de klant een e-mail met de inloggegevens en de verdere  informatie over zijn of haar systeem. Zo kan hij of zij het zonnesysteem via een app op de mobiel monitoren en zien hoeveel het systeem opwekt.

9:48

De telefoon gaat en jij bent het eerste aanspreekpunt. De klant belt over een offerte die is opgesteld door één van de adviseurs. Jij staat de klant netjes te woord en verbindt de potentiële klant met de adviseur in kwestie. Als de adviseur aangeeft dat het nu niet uitkomt, sta jij de klant verder te woord en helpt hem met eventuele vragen. Vervolgens zorg je dat de adviseur alle informtie heeft om de klant terug te bellen.  

10:15

Er is een e-mail binnengekomen, met een brandende vraag. Het systeem van een klant staat in storing. Jij gaat uitzoeken wat de foutmelding is. Je legt, indien noodzakelijk, contact met de klantenservice van de verschillende fabrikanten en probeert het probleem boven water te krijgen. Vervolgens maak je in het support-systeem een storingsmelding aan, zodat deze ingepland kan worden. 

Administratief medewerker
10:58

De telefoon gaat. Je neemt op en een van onze klanten maakt zich zorgen over haar omvormers die soms zomaar uit gaat. De buren zeggen dat dat heel veel geld kost. Jij stelt mevrouw gerust en komt al gauw erachter dat mevrouw doelt op “netcongestie”. Je biedt aan om mevrouw een link naar ons artikel over “netcongestie” te sturen, waarin we het de netcongestie vragen op logische wijze beantwoorden.  

11:05 uur

Je gaat in overleg met de collega die de planning onder zijn/haar hoede heeft, er zijn namelijk meerdere storingen die snel opvolging nodig hebben. Jullie bespreken samen welke storingen prioriteit hebben en de collega van de planning gaat ermee aan de slag.

11:30

Je bent zo druk bezig geweest dat je helemaal vergeten bent om nog een kop koffie te pakken. Gelukkig heeft je collega dat gezien en zet een kop heerlijk ruikende koffie op je bureau.

12:45

De installateur belt naar kantoor, hij heeft vertraging opgelopen bij zijn eerste klus en vraagt of wij de volgende klant willen informeren dat de installateur vertraging heeft en verwacht er 14:30 uur te zijn. Jij pakt dit gelijk op en informeert de klant. De klant vindt het erg fijn dat we haar op de hoogte houden, zo kan ze nog snel even een paar boodschappen doen.

13:00

De werkdag zit er voor vandaag op, je controleert nog even of je alles wat je kan voorbereiden voor morgen is gebeurd en begint vervolgens aan je vrije middag. Het was een enerverende ochtend, maar voldaan vertrek je van kantoor.