Welkom bij Groene-Woningen

Waar we al jaren slim met energie zijn!

Onze diensten

zonnepanelen solarwatt

Zonnepanelen

Een totaalinstallatie van begin tot eind. Voor iedereen een zorgeloze installatie met duurzame stroom.

Meer informatie…
thuisbatterijen

Thuisbatterij

Energiemanagement binnen huis zodat jij een duurzame woning krijgt.

Meer informatie…
WALBOX laadpaal

Laadpaal

Van A naar B op je eigen groen opgewekte stroom, dat is pas lekker rijden!

Meer informatie…

Welkom bij Groene-Woningen

De meeste mensen willen steeds duurzamer leven. Natuurlijk omdat ze daarmee geld besparen, maar ook omdat ze vinden dat we onze planeet lang genoeg hebben vervuild. Dat zijn wat ons betreft dan ook de twee belangrijkste redenen om over te stappen op duurzame energie.

Duurzame keuzes

We willen allemaal het beste voor onze kinderen en kleinkinderen, broers, zussen en ouders. Het belangrijkste wat we voor ze kunnen doen, is een gezonde leefomgeving bouwen.

Wist je dat je met tien zonnepanelen, jouw uitstoot van CO₂ met meer dan 1.000 kilogram vermindert? CO₂ is een gas dat vrijkomt bij de verbranding van fossiele brandstoffen en de belangrijkste oorzaak van het broeikaseffect. Die 1.000 kilogram staat gelijk aan het verbranden van 3.200 liter brandstof. Anderhalve keer rond de aarde met de auto. 

Geld besparen

Het is niet vreemd dat investeren in zonnepanelen of andere duurzame producten zo populair is. Een investering van 7.000 euro in zonnepanelen levert een besparing op van 700 euro op je elektriciteitsrekening. Dat betekent een rendement van 10% op jouw investering. Dat is nogal wat.

Een belangrijke factor van dit rendement is de mogelijkheid om te salderen. Lang heeft het er naar uit gezien dat het salderen van zonnestroom gefaseerd afgebouwd ging worden. Recentelijk is hier meer duidelijkheid over gekomen wat goed nieuws betekent voor iedereen die heeft geïnvesteerd of juist nu wil investeren in zonnepanelen. De eerste kamer heeft namelijk het wetsvoorstel om de salderingsregeling af te bouwen verworpen, waardoor wij voorlopig nog volledig onze zelf opgewekte zonnestroom 100% mogen salderen.Waarom Groene-Woningen

SLIM EN EERLIJK ADVIES, OVERAL EN ALTIJD…

DE BESTE EN MEEST DUURZAME PRODUCTEN

SERVICE, SERVICE EN NOG EENS SERVICE

Doe een aanvraag