Storing

Zonnepanelen

Zonnepanelen schade

Schade aan je zonnepanelen

Het kan voorkomen dat er schade aan de zonnepanelen ontstaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een vogel laat een steentje op het paneel vallen, door storm valt er een dakpan op het zonnepaneel of er ontstaat een breuk door heftige hagel.

Heb je een glas-glas zonnepaneel van SolarWatt, dan is de kans klein dat je zonnepaneel kapot gaat door bijzondere weersomstandigheden. Maar het weer in Nederland wordt steeds iets heftiger dus helemaal uitsluiten kunnen we het niet. Met de 5 jaar gratis verzekering van SolarWatt ben je in ieder geval volledig gedekt voor stormschade.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn zonnepaneel?

We ontvangen graag:

  • Foto van het defecte zonnepaneel.
  • Foto van het serienummer van het zonnepaneel – dan kunnen we in de mail naar de leverancier vertellen welk zonnepaneel het is
  • Adresgegevens

Voorbeeld:

Serienummer zonnepaneel

Gegevens:
Voornaam Achternaam
Straatnaam 12
1234AB, Plaats

We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om foto’s van dichtbij te maken. Geen probleem, probeer de foto zo goed als mogelijk te maken of goed aan te geven om welk zonnepaneel het gaat en mail deze gegevens naar support@groene-woningen.nl. Wij zullen zo snel als mogelijk contact met jullie opnemen om met een oplossing te komen.

Verzekering SolarWatt

Heb je een verzekering van SolarWatt? Stuur het polisnummer dan ook mee. Heeft u deze gegevens niet meer, dan kunnen wij altijd contact opnemen met SolarWatt om uit te zoeken of de verzekering nog loopt.