SolarWatt

Over Solarwatt

Solarwatt is een Duitse fabrikant van zonnepanelen die al sinds 1993 zonnepanelen fabriceert vanuit meerdere fabrieken in Dresden. Het bedrijf is opgericht door Stefan Quandt die ook grootaandeelhouder is van BMW. De zonnepanelen worden in meer dan 50 landen geïnstalleerd door installatiebedrijven zoals Groene-Woningen. Solarwatt heeft meer dan 450 mensen in dienst. Sinds een aantal jaren levert Solarwatt ook hoogwaardige glas-folie zonnepanelen en thuisbatterijen. Solarwatt heeft een netwerk van Premium dealers waar Groene-Woningen er één van is. Meer informatie over Solarwatt >>

SolarWatt Logo

Solarwatt glas-glas

We zijn er trots op dat we onszelf Premium Solarwatt dealer mogen noemen. In 2020 ontvingen we van Solarwatt zelfs de high growth award voor onze inspanningen. Solarwatt is een van de Duitse pioniers in zonne-energie. Ze ontwikkelen niet alleen zonnepanelen maar ook energiemanagement systemen en thuisbatterijen. Met hoogwaardige zonnepanelen en intelligente energiesystemen richt Solarwatt zich op de particuliere en zakelijke markt. De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt hebben 30 jaar product- en vermogensgarantie. Het zijn zonnepanelen van de welbekende Duitse degelijkheid en dus ook met de beste garantievoorwaarden in de markt.

Vanwege deze kernmerken kan het Duitse Solarwatt een aantal zaken garanderen die simpelweg niet mogelijk zijn met glas-folie zonnepanelen. Zij geven met hun hoge kwaliteitseisen het toch al goede glas-glas zonnepaneel nog wat extra voordelen mee.

De glas-glas zonnepanelen van Solarwatt: 

  • Hebben een langere levensduur
  • Geven 25% meer opbrengst over de levensduur
  • Worden door Solarwatt gratis verzekerd in de eerste vijf jaar
  • Hebben een productgarantie van 30 jaar
  • Hebben een vermogensgarantie van 30 jaar
  • Worden geleverd met een Europese garantie
  • Hebben brandklasse A

Eerste vijf jaar gratis verzekerd

De garantie van glas-glas zonnepanelen dekt alles dat mis kan gaan in het zonnepaneel zelf. In het geval van externe factoren geldt de garantie echter niet. Denk hierbij aan blikseminslag, extreme hagelbuien of andere weerelementen. 

Solarwatt test z’n glas-glas zonnepanelen echter zo rigoureus dat ze het aandurven om de zonnepanelen vijf jaar gratis te verzekeren voor je. Valt er een grote hagelsteen uit de hemel dan krijg je het zonnepaneel gewoon vernieuwd. De verzekering dekt niet alleen het zonnepaneel, maar ook het vervangen ervan en zelfs de opbrengst die je misloopt.

De verzekering is ook nog eens met vijf jaar uit te breiden zodat je tien jaar gedekt bent tegen alle schade van buitenaf. 

Solarwatt glas-folie

Glas-glas zonnepanelen zijn duurder dan glas-folie zonnepanelen en voor sommige mensen is een glas-folie zonnepaneel voldoende. Gelukkig maakt Solarwatt ook een zeer mooi glas-folie zonnepaneel. Op de glas-folie zonnepanelen krijg je geen dertig maar vijftien jaar garantie. Het is goed om te zien dat deze glas-folie zonnepanelen kunnen bouwen op de kwaliteit van het Duitse Solarwatt. De garantie komt van een Europese fabrikant en valt dus ook onder het Europees recht. Dat is prettig voor de consument. Diezelfde garantie geldt ook nog eens voor een langere periode dan menig niet Europees glas-folie zonnepaneel. Wat betreft het vermogen ontlopen de zonnepanelen elkaar niet. Meer weten over glas-folie panelen, lees je hier >>