Informatieavond:

Slim met Energie

Groene-Woningen presenteert met trots:

‘Slim met Energie’ informatieavond in TriPodia Katwijk!

Dóór vakspecialisten vóór consumenten:
Op woensdag 15 mei leer jij van vakspecialisten Dennis van der Meij en Henry Lootens alles over:
– Het belang van kwaliteit zonnepanelen, omvormers en meterkasten
– Dynamische energieprijzen
– De energietransitie
– Elektrische auto’s
– Thuisbatterijen
– Netcongestie

En dit alles in Jip en Janneke taal om het verhaal volledig te begrijpen! Daarnaast ook genoeg tijd om je vragen te stellen, zowel voor, tijdens als na het programma. Zowel alle adviseurs van Groene-Woningen als Dennis en Henry staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Dennis en Henry

Ben je erbij?

Na deze avond ben jij, als consument, véél beter in staat om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot duurzame investeringen of uitbreidingen van je bestaande systeem. Dompel jezelf onder in de wereld van duurzaamheid op woensdag 15 mei 2024.

Avondindeling:
18:30 uur – Inloop Tripodia
19:00 uur – Start programma
20:15 uur – Pauze en tijd voor vragen
21:30 uur – Einde programma
Vanaf 21:30 uur – Napraten met experts

Heb je nog vragen? Natuurlijk kun je contact met ons opnemen via 071 – 403 403 6 of stuur een mailtje naar info@groene-woningen.nl.

Veel gestelde vragen…

Het verhaal van duurzaamheid is inmiddels zo verweven in onze samenleving, dat het soms lastig is om het overzicht te behouden. Ongeacht of je al een doorgewinterde expert bent op het gebied van groene energie of dat je nog aan het begin staat van je duurzame reis. Soms voel je je overweldigd door de keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld (dynamische) energiecontracten of ben je aan het overwegen om te investeren in een thuisbatterij maar weet je niet waar je moet beginnen? Wees gerust, we begrijpen dat dit complex kan zijn en willen je graag helpen met duidelijke, niet commerciële informatie die ruimte laat voor al je vragen. Dat willen we graag voor elkaar krijgen tijdens deze informatieavond in Theater Tripodia in Katwijk.

Nee zeker niet, de locatie van deze informatieavond is theater Tripodia in Katwijk, maar dat is de enige binding met het woord theater. De avond is een interactieve informatieavond over de feiten en fabels omtrent alle actuele vraagstukken over de energietransitie. Interactief, doordat er mogelijkheden zijn om vragen te stellen of met de vakspecialisten en adviseurs in gesprek te kunnen tijdens de pauze en na afloop van de presentatie.

Dennis en Henry vullen vele grote zalen met hun presentaties. Ze zijn aan geen enkele fabrikant of leverancier verbonden, hebben geen baat bij verkoop van producten maar delen op ongenuanceerde manier hun kennis en visie op de zaken die voor jou van belang zijn. De heren zijn zéér actief op het professionele platform LinkedIn (klik op bovenstaande namen voor hun LinkedIn pagina), waar ze met grote regelmaat artikelen schrijven over een breed scala van onderwerpen. Via onderstaande introductie kan je alvast kennis maken met de heren die speciaal voor de bewoners en bedrijven in de Duin & Bollenstreek deze presentatie gaan geven.  

Dennis en Henry hebben een korte video opgenomen voor het evenement. Deze bekijk je hier op Youtube.

Dit informatieavond is voornamelijk bedoeld voor iedereen die wil gaan verduurzamen in huis. Tijdens de presentatie spreken we voornamelijk over de dagelijkse vraagstukken rondom de energietransitie van jouw woning. Of je dit nu wil gaan doen als particulier of voor je onderneming. Wij willen graag kennis overbrengen en zorgen dat jij de juiste keuze gaat maken op het gebied van verduurzaming.

Het eerlijke verhaal, het inzetten van vakspecialisten kost geld. Ook het huren van het theater kost geld. Daarom kunnen we niet anders dan deze informatieavond betaald laten zijn. Normaal gesproken betaal je €59 om een bijeenkomst van de heren bij te kunnen wonen. Groene-Woningen neemt hiervan een deel van de kosten voor zijn rekening en dat doen we graag. We hopen dat we met zijn alle op den duur een hoop geld besparen met het maken van de juiste duurzame keuze (Slim met Energie).

Voor €17,50 per persoon krijg je een avondvullend programma, met de exclusieve mogelijkheid om live vragen te stellen aan onze experts. Zowel tijdens als na de informatieavond is hier mogelijkheid voor.

Normaal gesproken betaal je voor een dergelijke informatieavond van Henry en Dennis €59,- via hun eigen website, maar wij nemen een deel van de kosten voor onze rekening omdat we het met elkaar belangrijk vinden dat iedereen open, eerlijk en zonder commerciële boodschap, geïnformeerd kan worden.  

Dat is een van de belangrijkste aspecten van de avond. Dit kunnen vragen zijn over de aanschaf van zonnepanelen, maar ook voor het aanschaffen van een thuisbatterij op een bestaand systeem. Wij willen graag al jullie vragen beantwoorden!

Natuurlijk staan we in de periode daarna graag voor jullie klaar om je verder te helpen met de juiste producten en goed advies. Door de kennis die je vergaart, ben je beter voorbereid en kunnen we samen gericht aan de slag met een zinvolle investering.

Energieprijzen fluctueren, overheidsregelingen veranderen voortdurend en energiemaatschappijen rekenen maandelijkse kosten voor bezitters van zonnepanelen. Dan zijn er veel aanbieders die allemaal “koop mij” informatie op je af sturen. Te midden van al deze complexiteit moet je dan een keuze maken. Wij als Groene-Woningen willen ervoor zorgen dat je een onafhankelijk verhaal te horen krijgt van twee duurzame vakspecialisten die verstand van zaken hebben. Zo hopen we je uiteindelijk te helpen met de juiste keuze.

Door vakspecialisten in te schakelen kan het onafhankelijke verhaal verteld worden. Wij als Groene-Woningen faciliteren deze avond omdat wij het enorm belangrijk vinden om de juiste en eerlijke informatie met eenieder te delen. We merken namelijk dat er veel feiten en fabels zijn en dat het lastig is om deze van elkaar te onderscheiden. De beperkte kennis omtrent de materie in de berichtgeving van de media zorgt voor misleidende artikelen en krantenkoppen die geregeld voor veel onduidelijkheid zorgt.

Deze informatieavond vindt plaats bij theater Tripodia in Katwijk. Het adres is Hoornesplein 155, 2221 BE in Katwijk. Dit theater zit in het winkelcentrum Hoornespassage.

Auto
Parkeren is op loopafstand en gratis!

Bus
Met de bus kan je ook gemakkelijk naar Tripodia Katwijk reizen. Je kunt uitstappen voor de deur bij de Hoornespassage.

Fiets
Natuurlijk kun je ook met de fiets komen. Er zijn genoeg plekken om je fiets te plaatsen.