Slim met energie informatieavond

Save de date: Slim met Energie live in Tripodia Katwijk

Een save de date vanuit Groene-Woningen! Op woensdag 15 mei organiseren wij een informatieavond: Slim met Energie Live in Tripodia Katwijk! Het doel: alle onduidelijkheden in de wereld van duurzame energie de wereld uit helpen. We hebben het voor elkaar gekregen om twee onafhankelijke vakspecialisten uit te nodigen om te spreken. Dennis van der Meij en Henry Lootens vullen vele grote zalen met hun presentaties en daarom willen we jullie graag meenemen in hun kennissessie!

  

Maar waarom…?

Het verhaal van duurzaamheid is inmiddels zo verweven in onze samenleving, dat het soms lastig is om het overzicht te behouden. Ongeacht of je al een doorgewinterde expert bent op het gebied van groene energie of dat je nog aan het begin staat van je duurzame reis. Soms voel je je overweldigd door de keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld (dynamische) energiecontracten of ben je aan het overwegen om te investeren in een thuisbatterij maar weet je niet waar je moet beginnen? Wees gerust, we begrijpen dat dit complex kan zijn en willen je graag helpen met duidelijke, niet commerciële informatie die ruimte laat voor al je vragen.

Wie zijn Dennis en Henry?

Dennis en Henry zijn aan geen enkele fabrikant of leverancier verbonden, hebben geen baat bij verkoop van producten maar delen op ongenuanceerde manier hun kennis en visie op de zaken die voor jou van belang zijn. Dit doen ze met een leuke dosis humor waardoor je de avond met een glimlach afsluit. 

De heren zijn zéér actief op het professionele platform LinkedIn, waar ze met grote regelmaat artikelen schrijven over een breed scala van onderwerpen. Ze komen beiden uit het werkveld en hebben hier enorm veel kennis en kunde opgedaan. Dit delen ze graag met jou op deze avond.

Dennis en Henry

Ik heb wel/geen zonnepanelen, hoe nu verder?

We begrijpen dat het soms lastig is om te bepalen hoe nu verder. Je hebt bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak liggen, maar wil eigenlijk de volgende stap nemen, een thuisbatterij. Of je hebt nog geen zonnepanelen en bent erg benieuwd wat de juiste volgorde is van de verduurzaming van je huis. Dennis en Henry proberen ook hier meer duidelijkheid te geven.

Waarom een betaalde voorstelling?

Het eerlijke verhaal, het inzetten van vakspecialisten kost geld. Ook het huren van het theater kost geld. Daarom kunnen we niet anders dan deze informatieavond betaald laten zijn. Normaal gesproken betaal je €59 om een bijeenkomst van de heren bij te kunnen wonen. Groene-Woningen neemt hiervan een deel van de kosten voor zijn rekening en dat doen we graag. We hopen dat we met zijn alle op den duur een hoop geld besparen met het maken van de juiste duurzame keuze (Slim met Energie).

Waarom organiseert Groene-Woningen dit?

Energieprijzen fluctueren, overheidsregelingen veranderen voortdurend en energiemaatschappijen rekenen maandelijkse kosten voor bezitters van zonnepanelen. Dan zijn er veel aanbieders die allemaal “koop mij” informatie op je af sturen. Te midden van al deze complexiteit moet je dan een keuze maken. Wij als Groene-Woningen willen ervoor zorgen dat je een onafhankelijk verhaal te horen krijgt van twee duurzame vakspecialisten die verstand van zaken hebben. Zo hopen we je uiteindelijk te helpen met de juiste keuze.

Ben jij er ook bij?

Tickets kun je krijgen via onderstaande knop!

Nu al interesse?

Het kan zijn dat je nu al geïnteresseerd bent in zonnepanelen of thuisbatterijen, laat je gegevens achter en we komen zo snel als mogelijk bij je terug!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *