fbpx
Projecten Groene-Woningen Nederland

Referenties en projecten

Hieronder een selectie van de projecten die we in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd. Onze klanten blijken onze beste ambassadeurs te zijn en daar zijn we best trots op. 


16 Solarwatt glas-glas panelen bij familie van Hoven

Zestien Solarwatt glas-glas zonnepanelen met SMA STP4 omvormer

Voor de familie Van Hoven uit Lisse plaatsten we een prachtig zonnesysteem van zestien Solarwatt glas-glas zonnepanelen. Het vermogen van de zonnepanelen gaat net over de 5.000 en de ligging is zuidwest. Om die redenen kozen we voor een SMA STP 4.0 kW omvormer. Op de allerbeste dagen van het jaar zal deze omvormer meer stroom aangeboden krijgen van de panelen dan dat hij werkelijk kan omvormen.

Lees meer

Familie Horck - 13 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

13 Solarwatt glas-glas zonnepanelen met SolarEdge omvormer

Voor de familie Van Horck in Voorschoten installeerden we een mooie serie glas-glas zonnepanelen van het Duitste Solarwatt. We combineerden de panelen met een SolarEdge omvormer die een vermogen heeft van 3.68kW. De zonnepanelen waren binnen een dag geplaatst en zoals vaker naar volle tevredenheid. Bart Horck plaatste zijn review op Google maar stuurde hem ook naar ons zodat we hem op de website konden opnemen. Dat doen we graag natuurlijk.

Lees meer

Jacco van Egmond 16 zonnepanelen

Rijnsburg – Zestien Solarwatt glas-glas zonnepanelen met SolarEdge omvormer

Bij de familie Van Egmond installeerden we een zonnesysteem bestaande uit 16 Solarwatt glas-glas zonnepanelen in combinatie met een SolarEdge omvormer met een vermogen van 3.500 Watt. De zestien zonnepanelen hebben een totaal vermogen van 5.120 Watt maar omdat het om een Oost-West opstelling gaat, volstaat een omvormer van 3.500 Watt. Door de Oost-West opstelling begint dit zonnesysteem vroeg met produceren en in de avond zal het ook langer vermogen leveren dan een zonnesysteem met een zuidelijke oriëntatie.

Lees meer

Kruger - 14 zonnepanelen glas-glas Solarwatt en Wallbox Pulsar laadpaal

Solarwatt zonnepanelen en Wallbox laadpaal in Sassenheim

Bij de familie Kruger plaatsten we niet alleen zonnepanelen maar ook een laadpaal voor de elektrische auto. In totaal plaatsten we veertien glas-glas zonnepanelen van Solarwatt. De zonnepanelen combineerden we met een SolarEdge omvormer van 3680W. Die keuze werd gemaakt omdat er wat schaduw valt op dit verder prima zuid geörienteerde dak.

Lees meer

Familie de Zeeuw - 12 solarwatt glas-glas zonnepanelen

Katwijk – 12 Solarwatt glas-glas zonnepanelen plus APSystems micro-omvormers

Bij de familie de Zeeuw installeerden we een zonnesysteem bestaande uit 12 Duitse glas-glas zonnepanelen van Solarwatt. De allerbeste kwaliteit en voorzien van Europese garantie. De gelijkstroom van de zonnepanelen wordt al op het dak omgevormd door zogenaamde micro-omvormers van het merk AP systems. Naast de zonnepanelen op het dak van de woningen hebben we op de uitbouw een oost-west systeem ontworpen zodat de opbrengst optimaal is.

Lees meer

Ravensbergen Valkenburg

Valkenburg – 18 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Voor de familie Ravensbergen installeerden we 18 zonnepanelen van Solarwatt. Het vermogen van de panelen is 315 Watt en de bijbehorende omvormer is een Sunny Tripower 5kW van SMA. Een driefase-oplossing waarbij de zonnestroom gelijkmatig over de drie fasen van de woning wordt verdeeld. Zo maakt alle apparatuur gebruik van de zonnestroom. De onderconstructie is van Valk Solar.

Lees meer

Tien solarwatt glas-glas zonnepanelen met micro-omvormers bij familie van Duijn

Katwijk – 10 Solarwatt glas-glas zonnepanelen met APSystems micro-omvormers

Voor de familie van Duijn installeerden we tien Solarwatt glas-glas zonnepanelen met AP Systems micro-omvormers. Twee QS1 micro-omvormers sturen elk vier panelen aan en de laatste twee worden door een YC600 micro-omvormer aangestuurd. Het systeem is bijna zuid gericht dus ideaal voor het opwekken van zonnestroom. De onderconstructie is van Valk Solar.

Lees meer

Krosse-Schaap zonnepanelen

Valkenburg 14 Solarwatt Style 60M en SolarEdge 3.5kW

Voor de fam. Krosse-Schaap plaatsten we een zonnesysteem bestaande uit glas-glas zonnepanelen van Solarwatt type Style 60M en een SolarEdge omvormer met een vermogen van 3.500 Watt gecombineerd met de P405 optimizers. De opstelling is een Oost-West configuratie en onderconstructie is van Van der Valk Solar, onze vaste leverancier. De opbrengst van deze zonnepanelen zal rond de 3.600 kWh liggen.

Lees meer

Solarwatt glas-folie zonnepanelen met SolarEdge HD Wave 3.0kW

Noordwijkerhout – Tien Solarwatt glas-folie zonnepanelen

Voor de familie van Viersen installeerden we op 28 augustus een systeem op hun taps toelopende dak met oriëntatie zuid-zuidoost. Naast de zonnepanelen bestaat het systeem uit een SolarEdge omvormer van type HD Wave met een vermogen van 3.000 Watt. De onderconstructie is zoals gewoonlijk van Valk Solar, vastgeschroefd aan het dak uiteraard.

Lees meer

Zonnesysteem bij de familie van Delft

Rijnsburg 21 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Bij de familie van Delft installeerden we op 20 mei een mooie combinatie van 15 zonnepanelen op het dak en 6 op de werkplaats. Een kwaliteitssysteem met Solarwatt glas-glas zonnepanelen, een SolarEdge 3-fase 4.000Watt omvormer en de onderconstructie van Valk Solar. De installatie werd in zo'n zes uur afgerond en de nieuwe eigenaars waren zeer enthousiast over het project. Dat is waar we het allemaal voor doen natuurlijk.

Lees meer

Zonnesysteem Sander Wijnands

Noordwijk – 14 zonnepanelen Solarwatt glas-glas

Voor Sander Wijnands en Sonja Grimbergen plaatsten we een zonnesysteem bestaande uit glas-glas zonnepanelen van Solarwatt en een SolarEdge omvormer met een vermogen van 4.000 Watt. De onderconstructie is van Van der Valk Solar, onze vaste leverancier. De opbrengst van deze zonnepanelen zal rond de 4.100kWh liggen.

Lees meer

16 Solarwatt glas-folie zonnepanelen in Spaarndam

Spaarndam – 16 Solarwatt glas-folie zonnepanelen van 320 Wattpiek

Op 15 april installeerden we bij mevrouw Duindam een prachtig zonnedak op het dak van de garage achter de woning. In totaal pasten er 16 zonnepanelen op, wat zorgt voor een totaalvermogen van 5.000 kWh. Daarmee leveren de zonnepanelen ongeveer het complete verbruik van de woning. De omvormer is van het merk Fronius met een vermogen van zo'n 4.000 Watt.

Lees meer

14 Solarwatt zonnepanelen glas-glas

Leiden – 14 zonnepanelen Solarwatt glas-glas

Op 7 april installeerden we voor de familie Schalker een zonnesysteem bestaande uit 14 Solarwatt 60M Style glas-glas zonnepanelen van 315 Wattpiek. We installeerden de panelen in combinatie met een SolarEdge 1 fase omvormer met een vermogen van 3.68kWh. Op het dak bevond zich een oude zonneboiler die we allereerst hebben verwijderd.

Lees meer

adesign-56-zonnepanelen-solarwatt-glas-folie

Sassenheim 56 zonnepanelen glas-folie

In opdracht van het bedrijf Stuurstroom plaatsten we voor adesign in Sassenheim 56 glas-folie zonnepanelen van Solarwatt gecombineerd met een Fronius 17,5 kW omvormer.

Lees meer

Zonnepanelen familie Neuteboom Oegstgeest

Oegstgeest – 13 Solarwatt zonnepanelen glas-glas

Bij de familie Neuteboom in Oegstgeest plaatsten we op 1 april (geen grap) een zonnesysteem. Enige commentaar; "Ik heb er eigenlijk niets van gemerkt".

Lees meer

Zonnesysteem familie Roest in Rijnsburg

Rijnsburg tien zonnepanelen Sunpower

Voor de familie Boonman in Rijnsburg installeerden we op woensdag 25 maart 2020 een prachtig zonnesysteem.

Lees meer

14 zonnepanelen Solarwatt glas-glas plus SMA omvormer

Alphen aan de Rijn – 14 Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen

Voor Bianca Hofstede en Yp Vervat installeerden we op donderdag 19 maart 2020 een zonnesysteem op hun geweldige, want bijna pal zuid georiënteerde, dak.

Lees meer

Alphen aan den Rijn: 12 panelen SolarWatt

Een mooie installatie van 12 SolarWatt panelen door ons team! Met als resultaat een bijzonder tevreden klant:

Lees meer

Boorsmastraat Katwijk: 22 panelen SolarWatt

22 panelen Duitse kwaliteit van SolarWatt maken samen met de SolarEdge omvormer en het geschroefde Valk Solar Montage systeem (hoogste zekerheid aan de winderige kust) Katwijk weer een stuk duurzamer.

Lees meer

Duurzame bedrijfspanden Voorschoten: 60 panelen, 15.000 kWp vermogen

Drie bedrijven in Voorschoten in het project Voorsebaan hebben er voor gekozen om gezamenlijk hun bedrijfsvoering duurzaam en toekomstgericht in te richten.

Lees meer

Hoogheemraadschap Rijnland: 60 panelen

Een mooie installatie bij de overheid: Hoogheemraadschap van Rijnland.

Lees meer

Houtkade Den Haag: 12 panelen SolarWatt glas/glas

Op de Houtkade in Den Haag heeft het team van Groene-Woningen 12 SolarWatt panelen geplaatst op een mooi zwart dak.

Lees meer

Kerkstraat Katwijk: 4770 Wp

Ons montageteam heeft weer een mooi project opgeleverd in Katwijk.

Lees meer

Oegstgeesterweg Rijnsburg: zes huizen, 176 panelen SolarWatt

De Oegstgeesterweg in Rijnsburg (gemeente Katwijk) is één van de meest duurzame straten in de regio.

Lees meer

Zonnepanelen geplaatst bij Dunavie in Katwijk

Woningbouwvereniging Dunavie: 102 panelen

Weer een mooi project van Groene-Woningen in samenwerking met Herman de stroomverdeler in opdracht van Dunavie.

Lees meer

Noordwijk: indak systeem met GSE

GSE is een integratiesysteem voor zonnepanelen. Het werkt eenvoudig, weegt weinig en is waterdicht.

Lees meer