Installatie zonnepanelen op schuur

Voorschoten – 20 glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met micro-omvormers van APsystems

Vakkundige en goede installatie completeert een hele prettige ervaring met dit bedrijf.

In Voorschoten hebben we weer een nieuwe installatie voltooid. Het gaat om 20 SolarWatt glas-glas zonnepanelen met een vermogen van 325 Wattpiek. De totale installatie heeft dus een vermogen van 6500 Wattpiek. Een deel van de zonnepanelen ligt op de schuur aan de voorkant en het andere deel ligt bovenop het dak.

Hierbij zitten vijf micro-omvormers van APsystems. Er zijn een aantal goede voordelen van het gebruik van micro-omvormers. Het eerste voordeel van dit systeem is dat het makkelijk uit te breiden is. Dus mocht je in de toekomst alsnog zonnepanelen op een ander dakvlak willen bijplaatsen, dan is dat makkelijk te realiseren. Nog een voordeel is dat je met micro-omvormers geen centrale omvormer in de woning nodig hebt. En natuurlijk kun je de opbrengst van elk individueel zonnepaneel via een app direct inzien.

De installatie is volledig naar tevredenheid afgerond. We zijn erg blij dat de familie Lemmens zo te spreken is:

Na uitgebreid verdiepen in zonnepanelen en vergelijken van diverse offertes, gekozen voor Groene-Woningen vanwege het uitstekende en professionele advies en kwaliteit van de aangeboden panelen en materialen. Vakkundige en goede installatie completeert een hele prettige ervaring met dit bedrijf. “

Weten wat jouw dak oplevert?

Doe de ZonCheck en zie hoeveel zie in één oogopslag wat jouw woning aan zonne-energie kan opleveren. De ZonCheck wordt uitgevoerd middels geavanceerde software waarmee we uw woning analyseren wat betreft schaduw, oriëntatie, hellingshoek en meer.