Installatie zonnepanelen

Voorschoten – 14 SolarWatt glas-glas zonnepanelen met SolarEdge omvormer

“Van begin tot eind super behandeld.”

In Voorschoten hebben we afgelopen week een mooie installatie afgerond. Het ging om 14 glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met een omvormer van SolarEdge.

We hebben gekozen voor een omvormer van SolarEdge. Deze omvormer gebruiken we wanneer het een dak elementen bevat die schaduw geven. Dit kan bijvoorbeeld door een schoorsteen of C.V. kanaal. De parallelle aansturing van de zonnepanelen via de SolarEdge Optimizers zorgt dat alle panelen optimaal produceren. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is dat je de individuele opbrengst en werking van elk zonnepaneel in de app van SolarEdge kunt volgen. Je kunt dus heel makkelijk zien als een paneel minder opwekt door de schaduwen die op het dak aanwezig zijn.

Op dit dak zijn geen schaduw elementen aanwezig maar de familie wilde graag een SolarEdge omvormer. In het eerste voorstel adviseren wij een type omvormer dat het best bij jouw situatie past. Maar heb je zelf een andere voorkeur dan kunnen we daar, indien mogelijk, aan voldoen. Zo ook bij deze familie uit Voorschoten.

Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt. Dit zijn Duitse zonnepanelen gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Hierop geeft SolarWatt maar liefst 30 jaar garantie. Deze garantie geldt niet alleen voor het vermogen maar ook op het product en dat is uniek in de markt. Aangezien SolarWatt een Duitse fabrikant is, ontvang je op dit product een garantie die onder het Europees garantierecht valt.

Een mooi en kwalitatief hoogwaardig systeem voor de familie uit Voorschoten. Ze hebben ook een fijne recensie achtergelaten:

Van begin tot eind super behandeld. Altijd vriendelijk en duidelijk. Nogmaals bedankt.’

Vragen gekregen over zonnepanelen?

Download ons gratis e-book ’21 tips over het kopen van zonnepanelen’. Hierin leggen we in 21 tips uit hoe je je het best kan voorbereiden op de juiste aankoop van zonnepanelen. Vul je gegevens hier in en binnen een aantal minuten ontvang je het e-book in je mail.