Zwart zonnepanelen SolarWatt

Vogelenzang – 7 glas-glas zonnepanelen met SolarEdge omvormer

Zorgvuldige montage van de zonnepanelen met een uitstekende service!

In Vogelenzang hebben we weer een mooie installatie afgerond. Bij deze familie hebben we zeven all-black glas-glas zonnepanelen geïnstalleerd van SolarWatt. Duitse kwaliteit van SolarWatt combineren we samen met deSolarEdge omvormer en het geschroefde Valk Solar Montage systeem (hoogste zekerheid aan een winderige kustgebied). Vogelenzang is weer een stukje duurzamer.

Bij deze installatie hebben we samen met de klant gekozen voor een omvormer van SolarEdge. Deze omvormer gebruiken we wanneer het dak elementen bevat die schaduw geven. Bijvoorbeeld een schoorsteen of C.V. kanaal. De parallellen aansturing van de zonnepanelen via de SolarEdge Optimizers zorgt dat alle panelen optimaal produceren. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is dat je de individuele opbrengst en werking van elk zonnepaneel in de app van SolarEdge kunt volgen. Dat is leuk om te zien!

Tegenwoordig worden de zonnepanelen ook steeds mooier, dat zie je hiernaast op de afbeelding. We hebben al een tijdje zonnepanelen die volledig zwart zijn, zowel de zonnecellen als het frame en het montagemateriaal. Dat maakt zonnepanelen steeds esthetischer. Er zijn ook nog zwarte zonnepanelen met een zilveren frame beschikbaar maar deze worden meestal gebruikt als de zonnepanelen niet zichtbaar zijn. Dit scheelt namelijk in de kosten en de kwaliteit is gelijk.

All-black zonnepanelen

We zijn trots dat het team er weer alles aan heeft gedaan om een tevreden klant achter te laten. Dat is ook te zien aan de recensie, kort maar krachtig:

“Zorgvuldige montage van de zonnepanelen met een uitstekende service!’

Webinar ‘Alles over zonnepanelen’ kijken?

Op 7 maart 2022 is de live versie van ons webinar ‘Alles over zonnepanelen’. Wil je nu al kijken? Dan kun je je inschrijven voor ons opgenomen webinar. Leer alles wat je moet weten om de slimste keuzes te maken bij de aanschaf van zonnepanelen. Het is zelfs mogelijk om vragen te stellen. We komen er zo snel mogelijk bij je op terug via de mail.