Laadpaal Wallbox 2

Valkenburg – Wallbox Pulsar Plus laadpaal

‘Snelle levering en montage. Wij zijn echt superblij met onze aankoop en kunnen deze laadpaal iedereen aanraden.’

Bij de familie Nieuwenhuizen hebben we de Wallbox Pulsar Plus geïnstalleerd. Deze laadpaal valt vooral op door zijn mooie design en dat is een van de redenen waarom de familie Nieuwenhuizen deze laadpaal heeft gekozen. 

Een ander leuk feitje over Wallbox is dat zij in 2020 als eerste een bidirectionele lader presenteerden. Daarmee is het mogelijk om je elektrische auto overdag op te laden maar ’s avonds diezelfde stroom weer in je woning te gebruiken. De elektrische auto wordt daarmee een thuisbatterij. Iets dat we in de toekomst vaker zullen gaan zien.

De familie Nieuwenhuizen is zoals ze zelf zeggen ‘megablij’ met hun nieuwe laadpaal. Wij zijn erg blij met de reactie van de familie Nieuwenhuizen:

Via de mail en telefoon veel en goed contact gehad. Ruime info over de verschillende soorten laadpalen en samen hebben we de laadpaal uitgezocht die het beste aan onze wensen voldeed. De monteur dacht mee over de beste plaats aan de muur en de afwerking. Snelle levering en montage. Wij zijn echt super blij met onze aankoop en kunnen deze laadpaal iedereen aanraden.’ 

Laadpaal nodig voor jouw woning?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kijken we samen met jou naar de beste oplossing en geven we advies over de juiste laadpaal.