Ravensbergen Valkenburg

Valkenburg – 18 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Voor de familie Ravensbergen installeerden we 18 zonnepanelen van Solarwatt. Het vermogen van de panelen is 315 Watt en de bijbehorende omvormer is een Sunny Tripower 5kW van SMA. Een driefase-oplossing waarbij de zonnestroom gelijkmatig over de drie fasen van de woning wordt verdeeld. Zo maakt alle apparatuur gebruik van de zonnestroom. De onderconstructie is van Valk Solar.

“We zijn heel blij met onze zonnepanelen van Groene-Woningen! Achteraf gezien hadden we dit veel eerder moeten doen. Deskundig advies in zowel de showroom als bij de schouw op locatie. Met elkaar hebben we naar de mogelijkheden gekeken en we zijn supertevreden over het resultaat. Vooral toen bleek dat alle panelen precies op het dak van de schuur pasten. Top! De materialen zijn van topkwaliteit. Alle lof voor de deskundige voorlichting, persoonlijke begeleiding en professionele uitvoering van de werkzaamheden.”

Familie Ravensbergen

Ravensbergen Valkenburg

Gratis e-Book 21 Tips

Denk je na over het aanschaffen van zonnepanelen? Lees dan ons e-Book 21 Tips voor het kopen van zonnepanelen en leer precies waar je op moet letten bij je aanschaf. Vul het formulier hieronder in en ontvang het direct in je inbox.