Kruger - 14 zonnepanelen glas-glas Solarwatt en Wallbox Pulsar laadpaal

Solarwatt zonnepanelen en Wallbox laadpaal in Sassenheim

Bij de familie Kruger plaatsten we niet alleen zonnepanelen maar ook een laadpaal voor de elektrische auto. In totaal plaatsten we veertien glas-glas zonnepanelen van Solarwatt. De zonnepanelen combineerden we met een SolarEdge omvormer van 3680W. Die keuze werd gemaakt omdat er wat schaduw valt op dit verder prima zuid geörienteerde dak.

Kruger - Wallbox pulsar laadpaal close-up

Naast de zonnepanelen plaatsten we dus ook een Wallbox Pulsar laadpaal voor het opladen van de elektrische auto. Deze 3-fase laadpaal kan opladen met een vermogen van 22kWh waardoor de auto snel opgeladen is. Daarnaast wilde de familie Kruger elektrisch gaan koken en daarvoor legden we een een nieuwe kabeltraject naar de keuken zodat de keukenmonteur de elektrische kookplaat makkelijk kon aansluiten.

Hieronder de enthousiaste reactie op het uitgevoerde werk. Hartelijk dank voor de complimenten.

“Best team van Groene Woningen,

Bedankt voor de aardig attentie in de vorm van een lekkere wijn, maar belangrijker is dat wij uitermate tevreden zijn over de mate waarin uw twee vaklieden hun werk hebben uitgevoerd. Niet alleen vonden zij een oplossing voor onverwachte aangelegenheden, maar bovendien waren de heren prettig in de omgang en voorkomend.

Wij zagen met plezier hoe de elektrische voorzieningen uitstekend werden uitgevoerd, maar ook hoe de zware panelen keurig op ons dak werden aangebracht.

Veel dank daarvoor.

Hartelijke groet,

Ina en Frits Kruger.”

Kruger - 14 zonnepanelen glas-glas Solarwatt en Wallbox Pulsar laadpaal

Zonnepanelen of een laadpaal op jouw woning?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. In ongeveer 30 minuten leggen we alles uit over zonnepanelen, kijken we naar de woning en geven advies over de beste oplossing inclusief een legplan.