Glas-Glas zonnepanelen SMA omvormer

Sassenheim – Acht SolarWatt panelen met SMA omvormer

“Het leggen van de panelen en installeren van de omvormer verliep heel soepel door vriendelijke monteurs. Daarom zeer tevreden.

Bij de familie Muilwijk heeft een mooie installatie plaatsgevonden. Bij de familie zijn acht glas-glas zonnepanelen van SolarWatt geplaatst met een vermogen van 325Wp. Hierbij is een omvormer van SMA geplaatst. Dit is een bedrijf uit Duitsland en bestaat al 30 jaar.

Op het dak van de familie Muilwijk zijn weinig schaduwelementen te vinden en dit is onder andere de reden dat er voor een SMA somvormer is gekozen. Een stringomvormer is in dit geval namelijk een logische keuze. De onderconstructie is zoals gewoonlijk van Valk Solar, vastgeschroefd aan het dak uiteraard.

Wij zijn natuurlijk erg blij met de reactie van de familie Muilwijk:

Vorige week zonnepanelen laten leggen door Groene-Woningen. Voorafgaand goed begeleid en veel informatie ontvangen via telefoon, webinar en bezoek aan de showroom en bezoek aan huis. Offerte was duidelijk. Het leggen van de panelen en installeren van de omvormer verliep heel soepel door vriendelijke monteurs. Daarom zeer tevreden.

De familie Muilwijk
 

Interesse in een adviesgesprek?

In het advies gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden voor het dak. Heb je al zonnepanelen en zou je bijvoorbeeld een laadpaal willen. Dan kan dat natuurlijk ook. Laat uw gegevens achter en dan nemen wij contact met uw op.