Noordwijk - installatie glas-glas zonnepanelen

Noordwijk – 8 SolarWatt glas-glas zonnepanelen met omvormer van APS

Alle afspraken nagekomen; altijd tijdig bericht; goede informatie; vlotte installatie, met dank aan de installateurs!

In Noordwijk hebben we weer een mooie installatie uitgevoerd vlak bij het strand. Het gaat hier om een installatie van 8 zonnepanelen van het merk SolarWatt. Dit zijn glas-glas zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Daarbij is er een omvormer van APSystems geplaatst.

Daarbij is een belangrijk voordeel van een systeem met micro-omvormers van APsystems dat het makkelijk uit te breiden is. Dus wil je in de toekomst zonnepanelen bijplaatsen op een ander dakvlak dan is dat makkelijk te realiseren. Nog een voordeel is dat je met micro-omvormers geen centrale omvormer in de woning nodig hebt.

Zonnepanelen

Als we het over de zonnepanelen hebben, gaat het over de SolarWatt Duitse degelijkheid. SolarWatt maakt zonnepanelen van de allerhoogste kwaliteit en geeft daarop maar liefst 30 jaar garantie. Deze garantie geldt niet alleen voor het vermogen maar ook op het product en dat is uniek in de markt. Aangezien SolarWatt een Duitse fabrikant is, ontvang je op dit product een garantie die onder het Europees garantierecht valt. Bij deze glas-glas zonnepanelen krijg je ook nog eens een gratis dekkende verzekering voor vijf jaar.

Daarnaast werken we voor de montagematerialen uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige onderconstructies van het Nederlandse Valk Solar. De onderconstructie voor platte daken wordt met ballast verzwaard voor een veilig systeem en voorzien van zijplaten om nestelen van vogels tegen te gaan. Ook helpt het tegen harde windstoten dat de wind niet onder de zonnepanelen kan komen. Maar daar helpt de ballast natuurlijk het meest voor.

Het was een hele mooie locatie om zonnepanelen te leggen en zoals je ziet, scheen het zonnetje heerlijk tijdens de installatie. We zijn erg blij met de mooie recensie van de familie:

“Perfect! Alle afspraken nagekomen; altijd tijdig bericht; goede informatie; vlotte installatie, met dank aan de installateurs! Ik beveel dit bedrijf van ganser harte aan!

Denk je ook na over zonnepanelen?

Doe dan de ZonCheck! Dit is een snelle manier om te zien wat je kan besparen. Vul onderstaand formulier in en weet binnen 2 dagen wat er op jouw dak past: