SolarWatt Glas-Folie zonnepanelen

Katwijk – 10 glas-folie zonnepanelen met een omvormer van SMA

Al met al blij dat ik voor Groene-Woningen heb gekozen!

Een mooie installatie voltooid in Katwijk. Dit keer geen verre reis maar twee straten verderop. Bij deze familie hebben we 10 All Black zonnepanelen van SolarWatt geplaatst met een SMA omvormer.

Er is hier gekozen voor de glas-folie zonnepanelen van SolarWatt. Deze zijn 360 Wattpiek per zonnepaneel met een totale installatie van 3600 Wattpiek. SolarWatt is een Duits bedrijf met Duitse degelijkheid en maken zonnepanelen van hoge kwaliteit. SolarWatt geeft op de glas-folie zonnepanelen maar liefst 15 jaar productgarantie. Meer weten over de garantie >> SolarWatt glas-folie zonnepanelen

In deze installatie is er gekozen voor een zwaarder type omvormer SMA Sunny Boy 3.0. De reden hiervoor is dat op het dak weinig elementen zijn die schaduw geven op de zonnepanelen.

Zonnepanelen glas-folie solarwatt

Om die reden is een stringomvormer de logische keuze voor het dak. SMA is een fabrikant die al meer dan 30 jaar bestaat en ook gevestigd is in Duitsland. Leuk om te weten, je kan de opbrengst van het zonnesysteem via de monitoring app van SMA volgen. 

We zijn erg blij dat we deze familie hebben geholpen aan een mooi zonnesysteem en zijn dankbaar voor zo’n fijne recensie:

“Bij Groene-Woningen zonnepanelen aangeschaft en laten installeren. Via mail en een bezoek voldoende en bruikbare informatie en advies ontvangen om een goede keus te maken. Goed en prettig contact en de offerte was duidelijk en volledig. Het plaatsen van de omvormer en de panelen ging snel en professioneel, de monteurs waren erg klantvriendelijk en vakkundig. De nazorg is ook erg prettig. Al met al blij dat ik voor Groene-Woningen heb gekozen!”

Advies van een van onze adviseurs?

Tijdens een adviesgesprek leggen we je haarfijn uit wat een zonnesysteem voor jouw woning kan betekenen. Het gesprek is kosteloos en je bent verder tot niets verplicht. Laat je gegevens achter en binnen een aantal dagen nemen we contact met je op: