Drie buren zonne-installatie

Alphen aan den Rijn – Drie buren – SolarWatt zonnepanelen met micro-omvormers van APsystems

Professioneel en top uitgevoerd!’

In Alphen aan den Rijn weer een leuk project afgerond, drie buren in twee dagen. Alle drie hebben zij de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt met een vermogen van 325Wp. Daarbij zijn de micro-omvormers van APsystems geïnstalleerd.

Solarwatt is een Duitse fabrikant van zonnepanelen die al sinds 1993 zonnepanelen fabriceert vanuit meerdere fabrieken in Dresden. Het bedrijf is opgericht door Stefan Quandt die ook grootaandeelhouder is van BMW. De zonnepanelen worden in meer dan 50 landen geïnstalleerd door installatiebedrijven zoals Groene-Woningen.

Zoals eerder beschreven zijn er een aantal goede voordelen van het gebruik van micro-omvormers. Het eerste voordeel van dit systeem is dat het makkelijk uit te breiden is. Dus mocht je in de toekomst alsnog zonnepanelen op een ander dakvlak willen bijplaatsen, dan is dat makkelijk te realiseren. Nog een voordeel is dat je met micro-omvormers geen centrale omvormer in de woning nodig hebt.

Dit is een voorbeeld van de monitoringsunit van APsystems in een of op zolder:

Natuurlijk is het leuk dat drie buren zonnepanelen bij ons aanschaffen maar het is ook nog eens heel handig. Het is voor ons logistiek makkelijk en scheelt tijd. Daarom ontvang je een korting als je een installatie met de buren samen doet!

Wij zijn blij dat alle buren tevreden zijn over de installatie. Ze hebben een fijne recensie achtergelaten waar we trots op mogen zijn:

Installeren zonnepanelen met alle bijkomende werkzaamheden. Professioneel en top uitgevoerd. Werken netjes en opgeruimd!

Meer tips over de aanschaf van zonnepanelen?

Denk je er over om zonnepanelen aan te schaffen maar heb je nog veel vragen? Lees dan onze 21 Tips voor het kopen van zonnepanelen. Zo ben je optimaal voorbereid om de beste keuzes te maken.

Vul je gegevens hieronder in, dan sturen we het eBook direct naar je inbox.