Zonnnepanelen Door Groene-Woningen Bij Jeroen Remy Zoetermeer

Zoetermeer – 18 Solarwatt glas-glas zonnepanelen met SMA TriPower omvormer

Ze hebben zeker de vriendelijkste en meest behulpzame klantenservice als je het mij vraagt.

Bij de family Remy plaatsten we 18 zonnepanelen van Solarwatt. Jeroen Remy koos voor de topkwaliteit van Solarwatt glas-glas. Het vermogen van deze zonnepanelen is 325 Wattpiek per paneel. In totaal is het vermogen dus 5.850 Wattpiek. Aangezien de zonnepanelen bijna volledig op het zuiden georiënteerd liggen én de hellingshoek zo’n 35 graden is, kan het piekvermogen daar nog iets boven komen. Vandaar de keuze voor een SMA drie-fase omvormer met een vermogen van 5.000 Watt.

Dit betekent dat op de allerbeste dagen de omvormer op z’n piek komt en eigenlijk meer kan produceren. Maar op de dagen dat de zon juist minder schijnt of niet optimaal is, zal deze combinatie ervoor zorgen dat dit verlies aan kWh meer dan wordt gecompenseerd. Dit noem je onderdimensioneren van de omvormer en het maakt het systeem iets goedkoper.

Superblij met de reactie van de heer Remy hieronder natuurlijk. Dank en graag gedaan.

“Ik kwam bij Groene-woningen nadat ik contact had gehad met een half dozijn andere installateurs van zonnepanelen. Het team van Groene-woningen kent de PV-techniek, kent de voor- en nadelen van hun producten, denkt mee, is ruimdenkend en verkoopt zonnepanelen die gemaakt zijn in Europa. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze hebben zeker de vriendelijkste en meest behulpzame klantenservice als je het mij vraagt. De installatie vond plaats zoals afgesproken. Mijn huis werd schoon achtergelaten. Vijf sterren service.

Bedankt – Dhr Remy –  Zoetermeer”

Meer weten over zonnepanelen?

Tijdens een adviesgesprek leggen we je haarfijn uit wat een zonnesysteem voor jouw woning kan betekenen. Het gesprek is kosteloos en je bent verder tot niets verplicht.