Familie Horck - 13 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

13 Solarwatt glas-glas zonnepanelen met SolarEdge omvormer

Voor de familie Van Horck in Voorschoten installeerden we een mooie serie glas-glas zonnepanelen van het Duitste Solarwatt. We combineerden de panelen met een SolarEdge omvormer die een vermogen heeft van 3.68kW. De zonnepanelen waren binnen een dag geplaatst en zoals vaker naar volle tevredenheid. Bart Horck plaatste zijn review op Google maar stuurde hem ook naar ons zodat we hem op de website konden opnemen. Dat doen we graag natuurlijk.

“Groene Woningen heeft bij ons 13 panelen geplaatst. Goed duidelijk en eerlijk advies. De schouw was snel gepland. Voor we het wisten was er een afspraak ingepland en was de installatie geplaatst. We zijn zeer tevreden met het hele traject. Wat ons het meest aansprak was de eerlijke benadering, eerlijke verhaal en vooral eerlijke prijs. Dat geeft vertrouwen. Inmiddels draait de installatie als een zonnetje en zijn we zeer tevreden. Een aanrader dus.

Bart van Horck”

Familie Horck - 13 Solarwatt glas-glas zonnepanelen

Gratis e-Book

Denk je na over het aanschaffen van zonnepanelen? Lees dan ons e-Book 21 Tips voor het kopen van zonnepanelen en leer precies waar je op moet letten bij je aanschaf. Vul het formulier hieronder in en ontvang het direct in je inbox.