Over Groene-Woningen

Bij Groene-Woningen nemen we advies serieus. Dat betekent dat we niet persé zo veel mogelijk zonnepanelen op uw dak willen plaatsen. We willen systemen inrichten die perfect zijn afgestemd op uw woning of bedrijf. Of het nu gaat om zonnepanelen of warmtepompen, thuisbatterijen of laadpalen, meer is niet persé beter. Het gaat om het rendement op uw investering want dat is slim omgaan met energie.

Het liefst kijken we daarbij naar het complete plaatje, oftewel het energiemanagement bij u thuis of bij uw bedrijf. In dat geval maken we vaak de combinatie tussen de verschillende systemen. Zonnepanelen om energie op te wekken, warmtepompen om duurzaam te verwarmen, laadpalen voor het opladen van de auto, en dat alles eventueel gecombineerd met energie-opslag in batterijen.

Dat rendement wordt gelukkig niet alleen uitgedrukt in geld. We zien dat steeds meer particulieren en bedrijven, duurzamer willen leven. Het rendement bestaat dus ook deels uit het feit dat we het verschil maken voor onze kinderen, kleinkinderen en alle toekomstige generaties. Dat is fantastisch om te zien, maar een investering moet natuurlijk ook altijd een bepaalde besparing opleveren.

De wereld van duurzame energie is complex. De hoeveelheid vragen die we wekelijks beantwoorden, geven aan dat het niet makkelijk is om de juiste keuze te maken. Daarom nemen we graag de tijd om u zo volledig mogelijk te informeren. Of u nu interesse heeft in zonnepanelen (een prima start voor meer duurzaamheid), een warmtepomp of laadpalen, we staan voor u klaar in onze showroom aan de Valkenburgseweg nummer 28b.

Groene-Woningen installeert wekelijks zonnepanelen bij particulieren en bedrijven. Voor die laatste categorie werken we onder onze bedrijfsnaam YellowNRG. Wilt u uw bedrijf verduurzamen met zonnepanelen? Kijk dan vooral ook even op www.yellownrg.com >>