Offerte aanvraag

Een persoonlijk advies gebaseerd op jouw woning

Adviseurs Groene-Woningen

Beste bezoeker,

Op dit moment hebben wij een offerte-stop. Het zal u niet ontgaan zijn, en wellicht is het ook de reden dat u onze website bezoekt, maar verduurzaming is momenteel het gesprek van de dag. Al meer dan 10 jaar doen wij dagelijks ons uiterste best om iedereen te helpen met verduurzamen op een kwalitatieve manier, en is het een voorrecht om wekelijks nieuwe ambassadeurs van Groene-Woningen te mogen verwelkom binnen ons klantenbestand.

De reden van deze offerte-stop, komt o.a. voort uit de enorme drukte die is ontstaan door de explosief gestegen elektriciteits- en gasprijzen. Zo lopen wij tegen een steeds groter wordende achterstand aan en omdat wij de kwaliteit van werken willen blijven bewaken, hebben wij ervoor gekozen om deze achterstand eerst weg te werken. Alle lopende aanvragen zullen wij de komende maanden verder afhandelen.

Nieuwe offerte-aanvragen zullen, tot nader orde, op onze wachtlijst geplaatst worden op volgorde van binnenkomst. Wanneer wij het reëel achten om deze nieuwe offerte-aanvragen in behandeling te kunnen nemen, zullen wij hierover contact met u opnemen en vernemen dan graag of uw aanvraag nog relevant is.

Laat uw gegevens hieronder achter om op deze wachtlijst geplaatst te kunnen worden.

Excuses voor het ongemak maar wij hopen hierin op uw begrip.

Team Groene-Woningen

Zonnepanelen leveren een goed rendement. Gemiddeld is dat zo’n 15% en dat is een stuk meer dan je op de bank krijgt. Wil jij ook een offerte aanvragen bij Groene-Woningen? Dat kan!

Proces Groene-Woningen

Doordat de energie prijzen explosief zijn gestegen in de afgelopen tijd, is ook het aantal aanvragen enorm gestegen. Om op een efficiënte manier, zo veel mogelijk aanvragen af te kunnen handelen, hebben we onze werkwijze aangepast. We willen je vragen onderstaand formulier zorgvuldig in te vullen, zodat we je aanvraag goed voor kunnen bereiden. De stappen zijn als volgt:

  1. Je vult onderstaande vragenlijst in.
  2. Groene-Woningen gaat je aanvraag beoordelen.
  3. Wij maken een eerste offerte op basis van je verbruik en ingevulde informatie (binnen 4 tot 6 weken in je mail).
  4. Ziet de offerte er goed uit? Dan komen we bij je langs voor een schouw.
  5. Na de schouw ontvang je de definitieve offerte en kom je op de planning van installatie!

Let op:
– Onvolledige formulieren worden niet in behandeling genomen.
– Aanvragen van VVE’s en bijplaatsingen nemen wij op dit moment niet in behandeling.
– De verwerkingstijd van de aanvraag kan door de enorme drukte langer dan acht weken in beslag nemen.