Nieuwsbrief

Elke maand de nieuwste updates

Wil je ook op de hoogte gehouden worden over de nieuwste updates in de duurzame wereld? Heb je bijvoorbeeld interesse in een thuisbatterij maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees alles in de maandelijkse nieuwsbrief van Groene-Woningen!

Inschrijven?

Wij delen graag onze kennis over duurzaam wonen. Maandelijks ontvang je een nieuwsbrief waarin we ingaan op de nieuwste ontwikkelingen in de duurzame branche, schrijven we over hoe wij tegen die onderwerpen aankijken en adviseren we je om slim met energie om te gaan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Oude nieuwsbrieven

In deze nieuwsbrief lees je de kerstgroet van Groene-Woningen en gaan we dieper in op de wintercheck voor de zonnepanelen. Is dat nodig? Ook lees je over de jaarlijkse energienota en de teruglevering op de slimme meter. Hoe kan het dat deze cijfers niet overeen komen? Lees het hier.

Lees in de nieuwsbrief van november 2021 alles over het schenken van zonnepanelen, het traject bij Groene-Woningen. Hoe verloopt het proces van eerste kennismaking tot de installatie? Als laatst hebben we het over de InstallQ erkenning. Lees het hier.

In de nieuwsbrief van oktober 2021 gaan we in op de thuisbatterij, daarna gaat het over meer rendement uit je zonnesysteem halen. Als laatst gaan we in op parallel en serieel, wat betekent dat? Lees het hier.

In de nieuwsbrief van november 2021 gaan we dieper in op het schoonmaken van de zonnepanelen, de huidige salderingsregeling en je elektrische auto laten rijden op pure zonnestroom. Lees het hier.