Groene-Woningen stopt met het aanbieden van de warmtepomp

Zoals voor sommigen misschien al bekend is, zijn we de afgelopen jaren gestaakt met nieuwe aanvragen voor de verkoop van de REMKO warmtepomp. De hoofdreden hiervoor is de krapte op de arbeidsmarkt geweest. Hierdoor werd voor ons de uitdaging te groot om een bekwaam en deskundig team samen te stellen die zowel de installatie als de storingsdienst en service kon verzorgen.

Waarom gaan wij stoppen

Om deze reden en met oog op de toekomstige richting die wij als bedrijf in willen slaan, hebben we er voor gekozen om de bovengenoemde diensten, inclusief de verkoop, over te gaan dragen aan een premium dealer binnen het REMKO netwerk. Deze beslissing stelt ons in staat om ons volledig te concentreren op onze kernactiviteiten: de verkoop van duurzame energieoplossingen, waaronder thuisbatterijen, zonnepanelen en laadpalen.

Wie is twee10techniek

De partij die wij aangesteld hebben voor de overdracht van de REMKO warmtepomp is de firma twee10techniek uit Schoonhoven, eigendom van Jeroen van Wijngaarden & Lucien de Hoop. Zij werken als twee aparte bedrijven al vele jaren samen en bundelen nu hun krachten in deze nieuwe firma. Jeroen en Lucien zijn geschoold in het REMKO trainingscentrum in Duitsland en hebben korte lijnen lopen voor extra technische ondersteuning, hiermee voldoen ze dus meer dan goed aan de kwaliteitseisen die wij als Groene-Woningen stellen aan bestaande en nieuwe installaties.

Bestaande REMKO warmtepomp klanten

De klanten die in het verleden bij ons een warmtepomp aan hebben geschaft, hebben een bericht ontvangen met daarin alle benodigde informatie. We willen deze gelegenheid ook graag aangrijpen om naar hen onze dankbaarheid uit te spreken voor het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten door de jaren heen. Het was ons een genoegen om jullie te mogen bedienen en we kijken er naar uit om dit te blijven doen met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, accusystemen en laadpalen.

Vervolg stappen

Wil jij nou weten wat voor jou als bestaande of potentieel nieuwe klant de beste stappen zijn richting het verduurzamen van uw huis?

Vul het formulier in en dan helpen we je graag verder!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *