GivEnergy

Met een systeem van GivEnergy kan jij energie opslaan op de juiste momenten om het later weer te gebruiken. Je kunt op deze manier goedkoop en duurzaam jezelf voorzien van stroom. Het grote voordeel aan de batterijen van GivEnergy is de hoeveelheid mogelijkheden die het systeem heeft. Ze ontwikkelen niet alleen een fysiek product maar daarnaast hebben ze ook speciale software om deze producten op een duidelijke en overzichtelijke manier te kunnen weergeven. Het doel: ‘Neem de controle over jouw energierekening, gebruik meer duurzame energie en draag bij aan een duurzame toekomst‘.

Omvormer plus accu
Met zonnepanelen

Je kunt de thuisbatterij van GivEnergy combineren met de omvormer van GivEnergy. Hierdoor heb je een prachtig systeem met een omvormer en thuisbatterij van dezelfde producent én dus overzichtelijk te zien in de app.

Accu
Zonder zonnepanelen

Ook is het mogelijk om enkel de batterypack van GivEnergy aan te schaffen. Heb je een dynamisch energiecontract, dan kun je een hoop geld besparen door slim om te gaan met je energie. De batterij slaat goedkope stroom op die je later kan gebruiken.

met en zonder zonnepanelen

Hoe kan je dit systeem gebruiken?

Klaar voor de toekomst met GivEnergy thuisbatterijen

De Engelse marktleider in thuisbatterijen biedt een flexibele batterij met Europese kwaliteit. Je kunt GivEnergy thuisbatterijen vrijwel overal plaatsen, voor elke situatie een oplossing dus. De voordelen:

  • Bewezen Europese kwaliteit – Over heel Europa worden batterijsystemen van de Britse producent GivEnergy geïnstalleerd. Met een indrukwekkende telling van meer dan 50.000 geïmplementeerde systemen in Engeland.
  • Flexibele oplossing – Groeit mee met je duurzame doelen dankzij uitbreidingsmogelijkheden in batterijcapaciteit. Zo kan je kleiner beginnen en later opschalen van 2.6 tot wel 20.4 kWh opslagcapaciteit.
  • Garantie op topkwaliteit: De garantie van de batterij is 12 jaar met 10.000 cycli. Ze hebben hoogwaardige lithium-ijzefostaatcellen en deze brengen veiligheid en stabiele ontladingsprestaties.
  • Veerkrachtig en duurzaam: GivEnergy batterijen zijn veerkrachtig tegen diverse omstandigheden. Dat komt doordat het gehele systeem IP65 geclassificeerd is en daarmee sproeiwater en stof dicht. Zo is de thuisbatterij op zolder of buiten te plaatsen.

Hoe helpt een thuisbatterij met besparen?

Sla overige zonnestroom op in de batterij
Met een thuisbatterij verdubbel je het eigenverbruik van je zonne-energie. Gemiddeld gebruik je maar 30% van je zonne-energie. De rest lever je terug aan het net. Een thuisbatterij slaat automatisch overtollige zonne-energie op, zodat je dit ’s avonds en ’s ochtends weer kunt gebruiken. Daardoor gebruik je gemiddeld 80% van je zonne-energie zelf.

Slim gebruik maken van een dynamisch energiecontract
Met Powerselect-aansturing speel je automatisch in op de fluctuerende energieprijzen met een dynamisch energiecontract. Jouw slimme thuisbatterij verkoopt energie wanneer de prijzen hoog zijn en koopt energie in wanneer deze het laagst zijn. Dat gebeurt door de thuisbatterij aan te sturen met een slim algoritme.
Beloning van je energieleverancier
In samenwerking met energieleveranciers heeft GivEnergy het mogelijk gemaakt om nog meer bij te dragen aan de energietransitie. Dat doet GivEnergy met de onbalans-aansturing. Wanneer jouw thuisbatterij helpt met de netbalancering, wordt jij beloond door je energieleverancier doordat je de balans op het nationale energienet helpt.

Offerte aanvragen?

Natuurlijk kun je ook een offerte bij ons aanvragen. Daarvoor moeten we een aantal dingen van je weten, zodat we gelijk een gedetailleerde offerte kunnen maken.