Contact?

Mail, bel of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom

Groene-Woningen

Neem contact op

Groene-Woningen
Valkenburgseweg 28B
2223 KD Katwijk
071 403 403 6

Algemene zaken:
info@groene-woningen.nl

Support & Storingen:
support@groene-woningen.nl

Telefonisch bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

9:30 – 13:00 uur
9:30 – 13:00 uur
9:30 – 13:00 uur
9:30 – 13:00 uur
9:30 – 13:00 uur
Gesloten
Gesloten

U kunt altijd mailen naar info@groene-woningen.nl, deze mailbox houden wij goed in de gaten.

Route

Wacht u op reactie van Groene-Woningen?
Ons eerste contact zal via de mail plaatsvinden, het kan voorkomen dat de mail in de spambox terecht is gekomen. Checkt u daarom altijd ook even de spambox! Daarnaast wordt de e-mail gestuurd vanuit naam van een van de adviseurs. Dit is Angela van Delft, Leroy Smit, Stefan van der Laan en Ruud de Jong.

Showroom bezoeken op afspraak

Het is mogelijk om bij in de showroom te komen kijken naar de producten die we gebruiken tijdens een installatie. Wel is het van belang om een afspraak te maken voor de showroom. Dit kan via de telefoon 071 – 403 403 6 of via ons mailadres info@groene-woningen.nl.

Feestdagen

Wij zijn gesloten op de volgende feestdagen in 2023:

  • 25 en 26 december

1e en 2e Kerstdag

Nieuwsbrief Groene-Woningen

Wij delen graag onze kennis over duurzaam wonen. Maandelijks ontvang je een nieuwsbrief waarin we ingaan op de nieuwste ontwikkelingen in de duurzame branche, schrijven we over hoe wij tegen die onderwerpen aankijken en adviseren we je om slim met energie om te gaan. Ook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het bedrijf en belangrijke boodschappen die je moet weten. Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Support

Heb je een vraag of is er iets met je systeem? Dan kun je altijd een kijkje nemen op onze Support pagina. Hier staan verschillende artikelen om uw omvormer bijvoorbeeld weer met je wifi te verbinden, een stappenplan om je zonnepanelen schoon te maken en een artikel over wat je bijvoorbeeld moet doen bij een verhuizing.