Wetten & regelgeving

SolarWatt verzekering

SolarWatt Logo

Wanneer je de glas-glas zonnepanelen van SolarWatt heb aangeschaft, zit hier een gratis 5 jaar verzekering bij. Dit is bovenop de 30 jaar product- en vermogensgarantie. In het geval van schade zorgt SolarWatt dat alles weer goed komt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene gebeurtenissen in de toekomst. 

Ook bij een totaal verlies van je zonne-energiesysteem betaalt de verzekering de prijs van een nieuw systeem én de bijkomende kosten zoals verpakkings- en montagekosten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de bewoners in het zuiden van Nederland waar de waterschade voor vele problemen heeft gezorgd. Is er deelschade? Dan betaalt de verzekering de reparatiekosten. Het kan ook voorkomen dat er opbrengst verloren is gegaan of dat de zonnepanelen minder opwekken dan verwacht. Deze kosten zijn dan ook gedekt.  

Deze all-risk verzekering biedt een topdekking over uw gehele zonne-energiesysteem:
– In geval van diefstal
– In geval van de meest uiteenlopende schades (zoals brand, hagel, kortsluiting, vandalisme, diefstal)
– In geval van gemiste opbrengsten – In geval van tegenvallende prestaties
– Dekking tot €100.000,00

Hoe meld ik mijn systeem aan?

In onderstaande video leggen we stap voor stap uit, hoe je de 5 jaar verzekering afsluit. Heb je na de video nog vragen, schroom dan niet om te bellen, dan helpen we je graag!

Help, ik kom er toch niet uit!

Geen probleem! Ben je een klant van Groene-Woningen dan helpen we je graag verder. Stuur een mail naar support@groene-woningen.nl met screenshots waar je tegenaan loopt. Dan kijken we even met je mee en proberen we het samen op te lossen.

Kom je er na de hulp nog steeds niet uit? Dan kunnen we een installateur op locatie laten komen om het voor je op te lossen. Hier zijn kosten aan verbonden. Wil je weten wat de exacte kosten zijn, schroom niet om contact op te nemen.